Изработка на онлайн магазин

# страхотен дизайн

# удобна мобилна версия

# интеграции със системи

Изработка на онлайн магазин Варна София Пловдив Бургас, изработка на електронен магазин от Web Solution, създаване на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин, който работи за вас! Електронни магазини с прецизност и внимание към детайла!

Създаваме е-магазините с най-високо качество, за да гарантираме максимален успех за вашия онлайн бизнес. Вие ще получите изработка на онлайн магазин със съвременен и изчистен дизайн, с включени фунционалности, които са съобразени с нуждите на вашата дейност и с предпочитанията на вашата таргет група клиенти.
SEO оптимизация за търсачки, Google трафик

Онлайн магазин на първа страница в Google и увеличение на трафика и продажбите значително

С помощта на перфектна онлайн стратегия, ние можем да ви помогнем да достигнете до своите клиенти. Оптимизацията за търсачки е критично важна за всеки бизнес днес и е важно да се помисли за това още в самото начало. Нашите услуги включват базово или пълно оптимизиране на всеки онлайн магазин, който изграждаме. Покриваме всички актуални изисквания на търсачката на Google за качество при изработка на онлайн магазина, структура на съдържанието, мета-стойности, sitemap и robots файлове. Ние ше ви предоставим онлайн магазин, който е напълно SEO-Ready - готов за последваща SEO или рекламна кампания. Не бъдете част от милионите сайтове, за които никой не е чувал. Вашите конкуренти вече работят по въпроса. А Вие имате ли оптимизиран онлайн магазин?

Искате да продавате успешно онлайн?

Ето някои функционалности, които може да ви потрябват

изработка на магазин с Разширен филтър за търсене на продукти

онлайн магазин с интегрирани Методи за плащане, чек-аунт през външни платформи

доставка до офис, автомат, адрес Интеграция с доставчик (Еконт, Спиди)

CMS система с Удобен панел за администрация - качване и корекция на продукти

функционалности за Сравняване на продукти, опция "добави в любими"

за вашия онлайн магазин Мониторинг и управление - Google Analytics, Meta

функционалности за Import / Export на продукти и интеграция с платформи

изработка на магазин с Портал за дистрибутори / профил с индивидуални цени

Services

Какво да очаквате от нас?

Уеб дизайн с внимание към детайла

 

Страхотен дизайн

Ключов фактор, определящ успеха на вашия бизнес е добрият дизайн на вашия уеб сайт. Едно от основните неща, които нашият екип взема под внимание при проектиране на вашия уеб сайт, е впечатлението, което страницата ще създаде у клиентите ви. Стараем се да съчетаваме модерната визия с изпитания и традиционен дизайн, осигуряващ удобство при ползване, за да може всеки уеб сайт, изработен от нас да предостави едно изключително потребителско изживяване на своите посетители.

 

Всички необходими функционалности

Ние можем да вградим във вашия уеб сайт всички необходими функционалности, според естеството на вашия сайт – панел за администрация, пазарска количка, опции за онлайн разплащане и всичко друго, което ви е необходимо. Независимо дали се нуждаете от фирмен сайт, новинарски блог или онлайн магазин, ние ще изградим вашия уеб сайт с всички необходими функционалности. Трябва само да ни разкажете за своята идея, а ние ще осигурим нейната реализация по възможно най-добрия начин.

 

Сигурност и бързина

Друг ключов фактор за успеха на вашия уеб сайт е той да бъде бърз, тъй като потребителите не биха били склонни да чакат прекалено дълго, за да се зареди търсеното от тях съдържание и просто биха го напуснат. Ние знаем как да изградим бърз, надежден и стабилен сайт, отговарящ на най-високите стандарти и изисквания. Нашият екип работи с грижа и внимание към всеки детайл, с цел да ви предоставим продукт, който работи гладко, безпроблемно и по предназначение, а именно – да носи полза на вашия бизнес.

 

Развитие - SEO и маркетинг

Друг важен момент, за който трябва да се помисли още в самото начало е и доброто класиране в търсачките. При изработката на вашия уеб сайт, освен че мислим за това как той да изглежда и работи добре, ние мислим и за това как той да заеме най-челните места в Google. Затова освен за изработка на вашия уеб сайт, вие може да разчитате на нас и когато става дума за оптимизиране на търсачки и онлайн маркетинг.

 

Надежден партньор

За да бъде вашия уеб сайт бърз, надежден и стабилен, с модерна визия и страхотен дизайн, вие се нуждаете от надежден партньор, който да изгради за вас уеб сайт, който работи по предназначението си и в полза на вашия бизнес. В наше лице, вие може да намерите такъв партньор, защото ние работим с грижа и внмание към всеки детайл и знаем как да го изградим така, че да покрие и най-високте стандарти и изисквания. Продуктът, кото ще ви предоставим, ще работи гладно и безпроблемно и ще осигури на вашите посетители изключително потребителско изживяване.

Гаранционна поддръжка

Ние предоставяме на нашите клиенти  гаранционна поддръжка на изработените от нас уеб сайтове, която е с различен период, съобразно индивидуалната оферта. В периода на гаранционната поддръжка ние гарантираме правилното функциониране и достъпността на вашия сайт, както и навременната корекция на неговото съдържание, добавянето на актуални новини и промоции, мониторинг за възникнали проблеми и други. В периода на гаранционната поддръжка нашият екип остранява всички възникнали проблеми във връзка с првилното функциониране на вашия сайт, както и поддръжката му в актуално състояние, за наша сметка. Освен гаранционна, ние редлагаме и извън гаранционна поддръжка.

Част от нашето портфолио

Колко време отнема създаването на нов онлайн магазин?

Изработка на онлайн магазин - за 18 дни!

Бъди на първа страница в Google
и увеличи трафика и продажбите си значително

Ние можем да ви помогнем да привлечете своите клиенти с перфектна онлайн стратегия. Ще се погрижим за добрата SEO оптимизация, която е критично важна за всеки бизнес днес. Нашите услуги включват базово или пълно оптимизиране на всеки уеб сайт, който изграждаме. Стараем се да покрием всички актуални изисквания на Google и останалите търсачки за качество при изработка на сайта, структура на съдържанието, мета-стойности, sitemap и robots файлове. Ние ше ви предоставим уеб сайт, който е напълно SEO-Ready - готов за последваща SEO или рекламна кампания. Не бъдете част от милионите сайтове, за които никой не е чувал.

Вашите конкуренти вече работят по въпроса.
А Вие оптимизирахте ли своя сайт?

SEO оптимизация за търсачки, Google трафик
Професионално обслужване и качествена изработка. Препоръчвам!
Kremena Ivanova
Kremena Ivanova
Страхотни професионалисти!!! Препоръчвам!
Tanya Georgieva
Tanya Georgieva
Супер доволна съм от екипа на Web-Solution. Смея да твърдя, че изработиха сайта ми с модерна и съвременна визия. Нашите потребители се ориентират лесно в платформата и това също беше важно изискване от моя страна.
Галена Петрова
Галена Петрова
Много коректно отношение! Винаги спазваха сроковете за създаването и оптимизирането на сайтa ми. Отговаряха бързо на моите запитвания, когато изникваха такива. Продължавайте все така Web-Solution!
Силвия Петрова
Силвия Петрова
Професионализъм, коректност, качествена услуга на достъпни цени. Най-правилният избор! Препоръчвам!
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev

Присъединете се към тези, които ни се довериха