Изработка на онлайн магазин за климатици

Изработка на онлайн магазин за продажба на климатици

Уеб сайт: https://klimatikbg.com/

Изработка на онлайн магазин за климатици

Информация за проекта:

Фирмата T-Klima е на пазара с продажба на климатици от над 15 години. Свързаха се с нас, тъй като се нуждаеха от редизайн на своя онлайн магазин, както и на освежаване на фирменото лого. Важна част от задачата бе да изградим функционален онлайн магазин, който да предоставя много възможности за филтриране и сортиране на продуктите. Друг аспект, на който обърнахме внимание е правилни SEO настройки, за да гарантираме, че след изграждането на нов сайт/магазин, класирането в търсачките няма да се влощи, а напротив - ще се подобри, както и се случи.

Налични са няколко особености, които правят този онлайн магазин за климатици по-добър от много други:

  • - Добър и функционален дизайн. Съчетаваме съвременна визия с традиционни и интуитивни решения за елементите в сайта. Важните бутони и секции са точно там, където поребителят очаква, което улеснява продажбите.
  • - Удобна търсачка на продукти - използваме аjax технология за мигновенно търсене, което спестява време и извежда правилни резултати още при писане.
  • - Навигация и взуални елементи. Изградихме лесна и удобна навигация, която бързо ще отведе потребителите в подходящата страница. Всяка категория продукти разполага със собствена иконка за допълнителна визуална комуникация с потребителя. Всеки продукт разполага с "етикети", които презентират най-отличителните му качества и те са видими веднага.
  • - Опции за филтриране и сортиране на продуктите.  Създадохме продуктови филтри, за да може всеки да намери климатика, от който се нуждае. Наличните филтри са за цена на продукт, мощност (BTU), бранд/производител, подходящ за: (квадратура).
  • - Обширно презентиране на всеки продукт с дълго и подробно описание, таблица с характеристики, бутони за закупуване, както и опция за бърза поръчка. Допълнителни опции и аксесоари могат да се добавят към климатиците, което променя крайната им цена.
  • - Покупки на изплащане - интеграция с TBI, DSK, UniCredit за чек-аут със заявка за закупуване на климатици и други продукти на изплащане.
  • - Скорост на зареждане и SEO настройки. И накрая, но в никакъв случай на последно място, всеки онлайн магазин за климатици трябва да работи бързо и градко, да покрива актуалните изисквания на Google в изграждането, както и да разполага с всички важни аспекти от вътрешната SEO оптимизация на уеб сайт.
Изработка на онлайн магазин за климатици

Присъединете се към тези,
които ни се довериха