Имам бизнес, защо ми е сайт?

Бизнесмен или собственик на фирма?

Имате собствен бизнесмагазин за обувки, дрехи, хипермаркет, ресторант, хотел, а може би езиков център или туристическа агенция? Без значение от сферата, в която оперирате, основното изискване на пазара е да сме конкурентноспособни и да се развиваме. А какво е Вашето изискване – да имате приход и увеличаващ се брой клиенти. В WebSolution често отговаряме на въпроса: „Защо ми е сайт?“, задавайки друг въпрос: „Какво искате да промените в работата си до момента?“ Както се досещате, приходите винаги са важни. А ето я и основната разлика между това да сте бизнесмен и просто да притежавате фирма. Не се оставяйте на течението, нека заедно вървим към успеха! Инвестирайте мисъл в своя бизнес, не само време и труд.

Как да увеличим приходите си?

Това, че имате постоянни клиенти е прекрасно – означава, че хората са останали доволни от услугите или продуктите, които предлагате. Защо да не увеличете броя на тези клиенти? Защо не започнете да продавате без дори да се налага да напускате дома си?

Един професионално изграден интернет сайт Ви дава възможност да представите фирмата си не само в града, в който живеете, не само в България, а и на целият свят. Представете си да имате магазинче на малка уличка. Притежавайки представителен и в същото време функционален сайт, отваряте виртуален магазин във всяка точка на света, влизат клиенти, без дори да е нужно да знаят адреса Ви в малката уличка, която споменахме.
Уеб сайтът Ви дава възможност да разясните на клиентите си всеки един детайл от вашата дейност дори в извънработно време. Това е най-лесният начин да поддържате обратна връзка с клиентите си – да разрешите възникнал проблем или да ги информирате за нови продукти и услуги, както и промоционални цени. Така доверието във Вашата фирма се повишава, а доволните клиенти са най-добрата реклама.
В световен мащаб все повече навлиза пазаруването през интернет – това е лесен и удобен начин да привличате все повече клиенти.
Един професионално построен и добре оптимизиран сайт насочва потребителите точно към Вашата фирма

Защо ми е сайт, какво печеля?

Живеем в ерата на технологиите, на Интернет  и компютърните мрежи, в един дигитално свързан свят. Днес всеки има достъп до Мрежата, всеки се обръща към търсачките, дори за най-елементарни и обикновени  неща. Имаме въпрос – питаме Google, чудим се от къде да си купим нещо – търсим онлайн, искаме да направим подарък – питаме в социалните мрежи за новости. Защо ми е сайт? Когато имате уеб сайт, Вие сами създавате присъствието си в Интернет пространството. А след това  можете да направите така ,че  вашият уеб сайт да се разраства, да го обновявате и обогатявате и да направите така, че да работи за Вас, да Ви носи гарантиран приход. Уеб сайта може да бъде един много ефективен инструмент за маркетинг и реклама. Така можете да рекламирате свободно, да споделяте и обменяте  информация за най-новите си  продукти и услуги с целия свят. Понякога хората не знаят много за услугите или продуктите, които предлагаме. Понякога имаме един куп знания и информация, която искаме да споделим със своите потенциални  клиенти. Имайки Уеб сайт , имаме и възможността да го правим. Защо ми е сайт? Защото колкото по-информирани са  потребителите, толкова по -голяма е възможността те да се превърнат във Ваши  потенциални клиенти.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *