Онлайн обучение от Web Solution

Възползвайте се напълно от престоя си в интернет

Мрежата направи всички ни да прекарваме много повече време пред компютъра. За добро или лошо, днес работим, учим и се забавляваме онлайн. Ние избрахме да е за добро! и затова създадохме иновативна платформа за онлайн обучения на Web Solution (Word, Excel, PowerPoint, WordPress). А вие изберете да станете експерти в още нещо, чрез нашите страхотни курсове.

Ние, екипът на Web Solution, разбираме колко ценно е времето на всеки от вас в днешния динамичен свят и затова нашите специалисти създадоха възможност обучение, с мисъл и грижа, както за времето, така и за семейния ви бюджет. С гордост ви представяме курсовете  WordPress, Word, Excel, PowerPoint, с които да подобрите и надградите своите познания в областта на компютърните технологии.

Онлайн-обучения-Word-Excel-PowerPoint
Word, Excel, PowerPoint

Ето защо онлайн обучение от Web Solution е по-добрият избор

онлайн обучение

excel-5Обученията се провеждат онлайн

Това ви дава възможност да се обучавате в най-подходящото за вас време - вие определяте кога. Изберете и най-удобното за вас място - онлайн обучението може да се проведе и в дома ви!

excel-1Изобилие от изчерпателни видео демонстрации

Във всеки един от модулите имате на разположение качествено заснети и напълно изчерпателни видео уроци. Това е нашият начин да направим онлайн обучението изключително приятно за вас и същевременно изясняваме всеки аспект от взетия материал.

excel-2Връзка с преподавател

Вашият преподавател е на разположение за всичките ви въпроси относно онлайн обучението! Не се затруднявайте излишно, попитайте го.

excel-3Имате достъп от всяко устройство

Благодарение на съвременните технологии, ще можете да преминавате своите уроци и през мобилни телефони и таблети. Това предимство на обученията ни отваря много и интересни възможности пред вас - насладете им се!

excel-4Подробни и пълни уроци + упражнения

Направили сме уроците максимално ясни и изчерпателни. Всичко в тях се случва "стъпка по стъпка", придружено с подходящото онагледяване. А междувременно сме се погрижили и за вашата практическа работа.

excel-7Безплатен сертификат

За разлика от много наши колеги, ние ще ви издадем сертификат за преминатия курс абсолютно безплатно! Той ще е на ваше разположение веднага, след като преминете успешно обучението си!

Онлайн обучения

Word, Excel, PowerPoint, WordPress

Онлайн обучение Excel, Ексел

Microsoft Excel

Онлайн обучение excel

Най-разпространената програма за електронни таблици, която ви позволява ефикасно да създавате и обработвате списъци от данни, да извършвате изчисления, да създавате отчети и диаграми. Microsoft Excel  е изключително ценна програма за администрирането на много от предприятията в България, което я прави търсена квалификация за служителите. Функциите и възможностите, които са налични, са напрактика необятни.

Станете експерт в Excel и вземете сертификат!

Започни своя Онлайн курс Excel

 

 

Онлайн обучение Word

Microsoft Word

Онлайн обучение Word

Microsoft Word се налага като абсолютен лидер сред текстообработващите програми. Няма човек, на който, поне веднъж да не му се е налагало да използва Word любителски, а милиони други хора по цял свят го използват и професионално. В този курс ще откриете пълните функционалности на програмата и ще усвоите изключително ценни умения и знания за форматирането.


Станете експерт в Word и вземете сертификат!

Започни своя Онлайн курс Word

 

 

Powerpoint kurs

Microsoft PowerPoint

Онлайн обучение PowerPoint

Искате да бъдете чути? - Представете идеята си професионално! А това можете да постигнете чрез пълните възможности на PowerPoint.

Програмата е специално разработена за създаването на динамични презентации, видеа и интерактивни платформи. Това е още един от продуктите на компанията Microsoft, който е завладял потребителите по цял свят и е техен верен инструмент в бизнеса.


Станете експерт в PowerPoint и вземете сертификат!


Започни своя Онлайн курс PowerPoint

 

 

wordpress

WordPress

Онлайн обучение WordPress

Искате сами да създадете своя уеб сайт? Няма проблеми за това - днешните CMS системи за управление на съдържанието позволяват бързо, лесно и ефикасно да направите това. Трябва ви само някой, който да ви "открехне" как се случват нещата.

WordPress е безспорно една от най-популярните системи за създаване на уеб сайтове, блогове, онлайн магазини. Една голяма част (над 25%) от всички сайтове по целия свят са изградени именно чрез WordPress, което говори за неоспоримите предимства на системата.

След като преминете този курс, ще имате един готов и завършен уеб сайт, както и ще получите сертификат!

Започни своя Онлайн курс WordPress