Lapala logo

Уеб сайт за La Pala Pizza

Уеб сайт: https://lapala.bg

Изработка на уеб сайт за пицария LaPala

Предоставени Услуги:

#Уеб дизайн #Изработка на сайт #SEO оптимизация

Уеб сайт за Ла Пала
Изработка на сайт за пицария ЛаПала

Информация за проекта:

La Pala е новата пицария в град Варна, която предлага страхотни пици на пещ в италиански стил. Нашият екип е опитвал многократно невероятните ястия 🙂 , които заведението предлага в топлата и непринудена обстановка на заведението. Изключително благодарни сме, че сме допринесли за популяризирането на пицарията и по-лесното и намиране онлайн.

Екипът зад Ла Пала се обърна към нас преди откриването на заведението, за да съдействаме с изработката на уеб сайт и пъроначалната оптимизация за търсачки. Изградихме сайт с модерен и функционален дизайн, който поставя на фокус основните герои в него - уникалното тесто и вкусните пици на пещ, които пицарията предлага.

Ето няколко елемента, които е важно да присъстват във всеки уеб сайт за заведение / пицария:

  • - Изчистен и удобен дизайн и структура. Важно е дизайнът на всеки сайт за заведение / пицария да отговаря на стила и нивото на самия ресторант. Подходът, който избрахме е да оставим място на хараната да говори на небцето на всеки посетител, както и да наблегнем да изчистени и съвременни линии в структурата.
  • - Професионални изображения. Добрите снимки и тяхната обработка са ключови за презентирането на всеки продукт онлайн, особено когато говорим за вкусни ястия в италиански стил.
  • - Презентиране на меню. Създадохме секция за менюто, което заведението предлага. Всеки потребител може да разгледа цените, съставките и ястията, които се приготвят в пицарията.
  • - Поръчка онлайн и Резервация на маса. Важно е потребителите да могат да направят резервация и поръчка бързо и лесно, без затруднения.
  • - Буотни на фокус за бързи действия. Десктоп и мобилната версия на сайта предлагат възможност за бързо предприемане на действия - зареждане на локация, връзка към бързо набиране, бутон за резервация и поръчка.
  • - Добра оптимизация, която да постави заведение на фокус, както в резултатите и картата на Google, така и в социалните мрежи.
Изработка на сайт за пицария ЛаПала
Изработка на сайт за пицария ЛаПала
Изработка на сайт за пицария ЛаПала

Присъединете се към тези,
които ни се довериха