Верига Супермаркети Бурлекс

Уеб сайт: https://burlex.bg

Изработка на уеб сайт за Супермаркет Бурлекс

Предоставени Услуги:

#Уеб дизайн #Изработка на сайт #Техническа поддръжка

Изработка на сайт - Супермаркет Бурлекс

Информация за проекта:

Екипът на Супермаркет Бурлекс се свърза с нас, за изработката на уеб сайт. Освен представяне на фирмата онлайн, сайтът бе нужно да послужи като мощен инструмент за ангажиране на аудиторията, маркетинг и предоставяне на актуална информация за магазините. Нуждаеха се от сайт с модерна визия, който да е удобен, бърз и напълно съобразен с новата фирмената идентичност.

Изградихме уеб сайт с удобна администрация, функционалности за управление на SEO и възможност за бързо и лесно актуализиране на съдържанието. Всяка една от секциите в сайта е уникална сама по себе си, притежава собствена структура и функционалности.

Важният фокус е върху различните типове съдържание, като наблегнахме на:

  • - Промоционалните кампании и продуктите на промоция. Те са видими още в началната страница на сайта (под формата на carousel-въртележка), като важната за тях информация е видима веднага - дата на промоцията, намалена цена, снимка и наименование.
  • - Актуалните брошури за пазаруване, които могат да се "прелистват" онлайн и да се разглеждат през телефон, таблет или компютър.
  • - Текущи Игри и Промоции - потребителите могат да се записват за участие онлайн и да спечелят в някоя от текущите кампании.
  • - Презентираме Асортиментът, който се предлага стандартно във всички магазини.
  • - Магазини и Обекти. Изградили сме интерактивна карта, която може да намери най-близкият до теб супермаркет Бурлекс.
  • - Публикации и Рецепти. Като допълнение, акцентираме и върху ангажиращи аудиторията публикации и рецепти. Те притежават индикация за ниво на трудност на приготвяне, видео инструкция, калкулатор за порции и връзки към подходящите продукти.
  • - Система за Email Маркетинг.

Уеб сайтът разполага с удобна мобилна версия, като сме поставили на фокус най-важните бутони за "действие" от страна на потребителите. Това допълнително гарантира максимална ангажираност и през мобилните устройства, а както знаете, над 80% трафикът, в днешно време, е именно през смарт телефоните.

Изработка на сайт - Супермаркет Бурлекс
Изработка на сайт - Супермаркет Бурлекс
Изработка на сайт - Супермаркет Бурлекс

Присъединете се към тези,
които ни се довериха