Web dezign уеб дизайн бизнес сайт

Фирмен уеб дизайн

Фирменият сайт е съществена част не само от визията ви пред клиентите, но и може да се приеме като изнесен офис, който клиентите посещават и се "запознават" с вас. Освен представителни функции сайтът ви може да съдържа информация за продукти, услуги, местоположение, екип и всичко останало, което може да накара потенциалните ви клиенти да се превърнат в реални.

Уеб дизайн за вашия бизнес

web design уеб дизайн        Уеб дизайн

Както всеки човек има различно лице, така и лицето на вашия бизнес трябва да е различно от останалите. Затова в Web Solution създаваме уникална визия за всеки един сайт. Визия, която да отговаря на фирмената ви политика и философия.

web design уеб дизайн ueb dizajn       Onpage SEO

В процеса на изработка на вашия сайт могат да бъдат направени много неща, които да помогнат при пускане на сайта онлайн, той да се открива по-добре от търсачките.

Уеб дизайн администрация        Администрация

Лесната за работа и многофункционална система за управление на съдържание (CMS) на сайта ви, позволява с лекота и удоволствие да актуализирате, редактирате и допълвате желаната информация.

Други модули, които включваме:

 

Уеб дизайн продуктов каталог        Продуктов каталог

Много от компаниите освен информация за себе си, представят на корпоративния си сайт и продуктите си. Затова ние разработихме многофункционален модул, който да отговори на всичките ви изисквания за представяне на продуктите пред клиентите ви.

уеб дизайн google map      В картата на Google

Модулът за локация е удобство, което предоставяте на своите клиенти. Също така ви спестява много време, в което бихте обяснявали къде се намирате.

уеб дизайн реклама       Банери

Често банерите са подходящото визуално решение чрез което може да представите дейност, продукт или новост.

уеб дизайн контакти       Контактна форма

Освен стандартното изписване на адрес и други координати, контактната форма може да съдържа и формуляр за запитване/заявки и други онлайн-интерактивни форми.

Разгледайте нашите проекти