онлайн магазин - изработка от web solution

Онлайн магазин - изработка

Качественият онлайн магазин може да бъде сравнен с качествения физически магазин. Мислейки така, още в началото на работата ни, заедно ще предвидим от какво клиентите ви имат нужда и как да съобразим това при изработката на онлайн магазина. И не забравяйте - най-важното: все повече хора пазаруват онлайн и това е необратим процес, освен, ако интернет не изчезне.

Пазарска количка     онлайн магазин - изработка и дизайн  пазарска количка

Модулът дава възможност на клиента да вижда непрекъснато какво е сложил в своята количка. Точно както е в супермаркета, но в онлайн-потребителската количка винаги знаете актуалната сума на сложеното в нея.

Онлайн разплащане    онлайн магазин онлайн разплащане

Клиентите могат да заплатят за извършените покупки по редица начини: плащане чрез Pay Pal, по банков път, чрез наложен платеж и др.

Филтри     Онлайн магазин филтри

Филтрите позволяват визуализиране на продуктите по зададен от клиентите начин. Видовете филтри могат да бъдат определяни от администратора на онлайн магазина.

 Доставка     онлайн магазин доставка

Клиентът лесно може да избере начините по които продуктът може да му бъде доставен, както и да се запознае с условията на доставка.

     Намаление     онлайн магазин промоции

Модулът за намаление дава възможност за визуализация на новата намалена цена, както и на старата. Начините за въвеждане или изчисление на намалената цена могат да бъдат извършвани по различни начини от търговеца.

Онлайн магазин от Web Solution

 Други Е-commerce модули, които включваме:

онлайн магазин регистрация     Регистрация

При желание от ваша страна, магазинът ви може да има две нива на достъп - с регистрация и анонимен. Сами може да определяте данните, които да изисквате за регистрация на клиентите.

онлайн магазин ваучер     Ваучър система

Ваучърната система дава възможност, след въвеждането на промо код от клиента, той да закупи с отстъпка един или повече продукти.

онлайн магазин профилна страница     Профилна страница

Всеки от регистрираните потребители ще има профилна страница, на която ще се визуализира въведената от него информация.

 онлайн магазин промо банери     Промо банери

Промо банерите дават възможност магазинът ви да бъде използван и като рекламен канал, в който вие определяте правилата... и при това безплатно.

Разгледайте нашите проекти