онлайн курс Word от web solution

Онлайн курс Word

Word е най-популярната текстообработваща програма в света.
Web Solution ви предоставя
най-добрия онлайн курс по Word 2013, в който можете да участвате!

...а сега и на специална цена250,00 лв. 24,90 лв.

Онлайн курс Word

Преминат успешно от над 300 курсиста и е оценен от тях с максималния рейтинг от 5 звезди!

онлайн курс по Excel от web solution ексел

онлайн курс word

Повече за Word 2013

Word 2013 е част от офис пакетът на Microsoft.  Това е най-разпространената текстообработваща програма в света. Няма човек, на който, поне веднъж да не му се е налагало да използва Word любителски, а милиони други хора по цял свят го използват и професионално. Владеенето на Word може да носи само положителен ефект във вашата кариера и ежедневие. В този онлайн курс ще откриете пълните функционалности на програмата и ще усвоите изключително ценни умения и знания за форматирането.

Онлайн курс Word - продължителността на курса е 2 месеца.

Как протича този онлайн курс

След като потвърдим плащането ви, ще изпратим на посочения от вас имейл инструкциите за работа с онлайн курса. Ще получите потребителско име и парола, с които да влезете в онлайн платформата и да започнете своето обучение. Уроците са съставени от модули с текстова част, видео материали и практически файл за работа. Курсът е подробен и изчерпателен и същевременно много лек и приятен. На ваше разположение е преподавателят, съставил уроците, към който можете да отправяте своите въпроси. В края на своето обучение ще можете да положите тест върху наученото и да получите своя безплатен сертификат.

Онлайн курс Word - цена

онлайн курс word цена

Продължителност на курса: 2 месеца

Цена на курса: 250,00 лв. 24,90 лв.

Можете да закупите този курс по банков път, чрез ePay или на касите на EasyPay, като посочите този код: 5643346597 , както и своя имейл адрес за обратна връзка от нас. Кликнете на бутона, за да изберете предпочитания от вас начин на плащане:
Ако вече сте закупили курса и искате да започнете обучението си, изпратете ни своите данни

Ако притежавате ваучер, въведете тук неговият № и контролен код

За кой е подходящ този онлайн курс по Word

Курсът по Word е подходящ, както за напреднали, така и за начинаещи. Уроците са изключително нагледни и систематични, за да помогнат на всеки, който има само базови познания по Word да усвои програмата с лекота. Същевременно, напредналите могат да научат много нови неща и най-подходящия начин за работа с Word, да открият нейните тайни и да задълбочат и разширят знанията и уменията си.

Запознаване с Excel

Включили сме няколко урока, които ще ви помогнат да опознаете програмата, нейния интерфейс и персонализация. Тук засягаме теми като: 

  • Работа с Microsoft и OneDrive в Ексел
  • Запознаване с интерфейс и персонализация на елементите
  • Как да използваме Ексел с таблети и мобилни устройства

Работа с работни книги в Ексел

  • Създаване и отваряне на работните книги
  • Изглед на работните листи
  • Записване и споделяне (share).