онлайн курс Excel от web solution

Онлайн курс Excel

Excel е най-популярната програма в света за управление на данните.
Web Solution ви предоставя
най-добрия онлайн курс по Excel 2013, в който можете да участвате!

...а сега и на специална цена: 189.00 лв.  24,90 лв.

Онлайн курс Excel

Преминат успешно от над 950 курсиста и е оценен от тях с максималния рейтинг от 5 звезди!

онлайн курс по Excel от web solution ексел

онлайн курс excel

Повече за Excel 2013

Excel 2013 е част от офис пакетът на Microsoft.  Това е най-разпространената програма за електронни таблици в световен мащаб. С Excel можем ефикасно да създаваме и обработваме списъци от данни, да извършваме изчисления, да създаваме отчети и диаграми. Microsoft Excel  е изключително ценна програма за администрирането на много от предприятията в България. Това прави нейното владеене търсена квалификация в служителите. Функциите и възможностите, които са налични, са на практика необятни.

Онлайн курс Excel - продължителността на курса е 2 месеца.

Как протича този онлайн курс

След като потвърдим вашето плащане, ще изпратим на посочения от вас имейл инструкциите за работа с онлайн курса. Ще получите потребителско име и парола, с които да влезете в онлайн платформата и да започнете своето обучение. Уроците са съставени от модули с текстова част, видео част и практически файл за работа. Курсът е подробен и изчерпателен и същевременно много лек и приятен. На ваше разположение е преподавателят, съставил уроците, към който можете да отправяте своите въпроси. В края на своето обучение ще можете да положите тест върху наученото и да получите своя безплатен сертификат.

Онлайн курс Ексел - цена

онлайн курс ексел цена

Продължителност на курса: 2 месеца

Цена на курса: 189.00 лв.  24,90 лв.

Можете да закупите този курс по банков път, чрез ePay или на касите на EasyPay, като посочите този код: 5643346597 , както и своя имейл адрес за обратна връзка от нас. Кликнете на бутона, за да изберете предпочитания от вас начин на плащане:
Ако вече сте закупили курса и искате да започнете обучението си, изпратете ни своите данни
Ако притежавате ваучер, въведете тук неговият № и контролен код

За кой е подходящ този онлайн курс по Ексел

Обучението по Excel е подходящо, както за напреднали, така и за начинаещи. Уроците в курса са изключително нагледни и систематични, за да помогнат на всеки, който тепърва започва с Excel да го усвои с лекота. Същевременно, напредналите могат да научат правилния начин за работа с програмата, да открият нейните тайни и да задълбочат и разширят знанията и уменията си.

Запознаване с Excel

Включили сме няколко урока, които ще ви помогнат да опознаете програмата, нейния интерфейс и персонализация. Тук засягаме теми като: 

  • Работа с Microsoft и OneDrive в Ексел
  • Запознаване с интерфейс и персонализация на елементите
  • Как да използваме Ексел с таблети и мобилни устройства

Работа с работни книги в Ексел

  • Създаване и отваряне на работните книги
  • Изглед на работните листи
  • Записване и споделяне (share).